Trailer The Haunting In Georgia

3314_THE HAUNTING IN GEORGIA 2_70X100_DEF.inddVan de makers van The Haunting in Connecticut komt het waargebeurde, angstaanjagende verhaal van de familie Wyrick in de film The Haunting In Georgia, 23 mei in de Nederlandse bioscopen.

Vanaf het moment dat Andy (Chad Michael Murray) met zijn vrouw Lisa (Abigail Spencer) en dochtertje Heidi (Emily Alyn Lind) verhuist naar een authentiek landhuis in Georgia, ziet Heidi verschijningen die haar ouders niet zien. Is het haar kinderlijke fantasie, een erfelijke afwijking uit de familiegeschiedenis of is er iets anders aan de hand? Een handje geholpen door Joyce (Katee Sackhoff), de open-minded zus van Lisa, ontdekt het gezin het huiveringwekkende mysterie dat ooit op deze plek ontstond. Een aangrijpend maar gestoord geheim vanuit het ondergrondse dat een dodelijke bedreiging is voor alles wat Andy en Lisa lief is.

Spannende boekenweken mei 2019

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Panda zegt

    Toevallig heb ik deze film een paar dagen voor dit artikel gezien. Tis een zeer toffe film! Goed verhaallijn vind ik =)

  2. Kirsten zegt

    Erg leuke film! Voor ander halve week terug gezien.. Persoonlijk vind ik het verhaal beter als de eerdere Haunting film.

    Voor de mensen die het ”echte verhaal” willen horen. Tv programma A haunting heeft er eens een aflevering over gemaakt. Met ooggetuigen als ik het me goed herinner

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer