Film & TV | Games | Boeken & Comics

Aliens en liefde in de trailer van The Host

The HostNu de Twilight saga is afgelopen is het tijd voor een nieuw verhaal moet schrijfster Stephenie Meyer gedacht hebben.

In ‘The Host’ hebben Aliens de aarde geinfiltreerd en zich in de lichamen van mensen genesteld. Er zijn nog maar een paar mensen op aarde over die niet zijn ‘geinfecteerd’ door de aliens, waaronder Melanie Stryder (Saoirse Ronan) en Jared Howe (Max Irons), die elkaar vinden en verliefd worden.

Maar dan wordt Melanie geinfiltreerd door Alien Wanda en verandert alles. Melanie wil haar leven/ lichaam niet opgeven en Wanda wordt overspoeld door menselijke emoties die haar verwarren.

Net als in Twilight draait The Host om de liefdesrelatie tussen twee jongen mensen in een verre van ideale omgeving. Ook staan er weer twee verschillende ‘soorten’ tegenover elkaar. Dit keer is dat de mens versus alien.

De trailer ziet er veelbelovend uit. Mooie special effects, een redelijk orgineel verhaal en aan de acteurs kan het ook niet liggen. Saoirse Ronan heeft zich al bewezen in o.a. The Lovely Bones en er is ook een rol voor Diane Kruger die we kennen van Inglorious Bastards en Troy.

Het is alleen wel hopen dat The Host niet zo enorm klef wordt als Meyer’s laatste success en meer geschreven is voor een brede doelgroep in plaats van tienermeisjes.

The Host is vanaf 28 maart in de bioscoop te zien.

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden