Trailer van Gingerclown 3D met Tim Curry

Horror + clowns + Tim Curry? Daar moet bij iedere liefhebber een lichtje gaan branden, want in 1990 speelde Tim Curry in Stephen King’s It de rol van Pennywise the Dancing Clown. In de Hongaarse film Gingerclown 3D zal Tim Curry van zich laten horen.

gingerclown-3dDe rest van de cast mag ook zeker genoemd worden, naar de hoofdrollen die zijn weggelegd voor Erin Hayes en Ashley Lloyd spelen onder andere Lance Henriksen (Aliens), Michael Winslow (Police Academy), Brad Dourif (Child’s Play), Sean Young (Blade Runner) en Michael Cannell-Griffith mee.

Gingerclown 3D speelt zicht 30 jaar geleden af in Hollywood Hills. De tiener Sam wil graag indruk maken op het mooiste meisje van de klas, Jenny, echter ze is de vriendin van de pestkop van de school, Biff. Hij gaat de uitdaging van Biff aan om ’s nachts een oud, verlaten pretpark te betreden. Hoewel, heel erg verlaten blijkt het niet en Sam en Jenny komen al snel in de problemen…

De film is duidelijk geïnspireerd op jaren ’80 horrorfilms waarin veelvuldig werd gewerkt met puppets, en dat hoeft zeker geen slechte keus te zijn. Tim Curry, Brad Dourif, Lance Henriksen, Michael Winslow en Sean Young zullen we in Gingerclown 3D dan ook niet acteren, maar we zullen hun stemmen horen onder de puppets met de namen “Gingerclown”, “Worm Creature”, “Braineater”, “Stomachcrumble” en “Nelly the Spiderwoman”.

Gingerclown 3D gaat 9 mei in Hongarije in première.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer