Film & TV | Games | Boeken & Comics

Trailer voor The Dead 2: India

the-dead-2-india-artIn 2010 werd de film The Dead uitgebracht, een zombiefilm die niet sprak over een zombie-invasie in Noord-Amerika of West-Europa. Nee, dit keer werd het Afrikaanse continent overspoeld met de lopende doden. De film die begin dit jaar in Nederland op dvd uitkwam, was een bescheiden succes op filmfestivals en om die reden is men afgelopen tijd met de opnames van het tweede deel bezig geweest, dit keer strompelen de lijken van The Dead door India.

The Dead 2: India volgt de Amerikaanse ingenieur Nicholas Burton (Joseph Millson) in een race tegen de klok om zijn zwangere vriendin Ishani Sharma (Meenu) te bereiken. Burton schakelt de hulp in van een weeskind Javed (Anand Goyal) en samen maken ze een hachelijke 300 mijl reis over dodelijk landschappen als een zombie-apocalyps dreigt het hele land te overspoelen.

De film van de broers Jonathan en Howard J. Ford is op dit moment in post-production en zal waarschijnlijk binnenkort op het Cannes Film Festival aan distributeurs worden vertoond.

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden