Trailer voor Zombieland, the series

Amazon wilt de nieuwe Netflix worden en maakte begin deze maand bekend dat het een aantal pilot orders heeft uitgedeeld. Bedoeling is dat later dit jaar de Amerikanen de pilootafleveringen gratis kunnen bekijken via de Amazon Instant Video-website en beslissen welke reeksen een eerste seizoen kunnen krijgen.

Films en seriesFilms en series

Zombieland PosterBlikvanger onder de pilots is ongetwijfeld de TV-bewerking van de komische zombiefilm Zombieland uit 2009 met Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin en Woody Harrelson in de hoofdrollen.

Zombieland volgt 4 overlevenden van een zombieplaag in het post-apocalyptische Amerika. Er is student Columbus die zijn dagen vulde met het spelen van World of Warcraft en nu op zoek is naar zijn ouders in Columbus. Hij ontmoet op zijn weg Tallahassee, een man die wanhopig op zoek is naar Twinkies, zijn favoriete snoepgoed. Beide heren ontmoeten ook de zussen Wichita en Little Rock en samen besluiten ze naar Pacific Playland te gaan, een attractiepark in Los Angeles dat volgens de mythen zombievrij zou zijn.

Naast de poster die eerder deze maand werd vrijgegeven, hebben de makers nu ook een eerste trailer klaar voor de Amazon-pilot.

De TV-serie zou door hetzelfde team van de film gemaakt worden, namelijk schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick en producent Gavin Polone. De hoofdrollen in de serie zullen wel voor andere acteurs en actrices zijn. Zo zal Tallahassee nu gespeeld worden door The Island-acteur Kirk Ward (in de film werd de rol vertolkt door Woody Harrelson). Desperate Housewives-actrice Maiara Walsh heeft dan weer de moeilijke taak om Emma Stone te doen vergeten in de rol van Wichita. Tyler Ross speelt dan weer het Jesse Eisenberg-personage Columbus, terwijl tenslotte Izabele Vidovic Abigail Breslin vervangt voor de rol van Little Rock. Tucker and Dale vs. Evil-regisseur Eli Craig zal dan weer voor de pilootaflevering achter de camera staan.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer