Video: Dead Rising 3 komt exclusief uit voor Xbox One

Op de E3 is het derde deel van de zombiegame Dead Rising aangekondigd. De game verschijnt net als het eerste deel exclusief voor de console van Microsoft.

Het eerste deel draaide om fotograaf Frank West en het tweede deel rond stuntman Chuck Green, Dead Rising 3 vertelt het verhaal rond Nick Ramos in de fictieve stad Los Perdidos, California.

Net als in de voorgaande delen kan werkelijk elk losliggend object worden gebruikt als wapen en zal je de mogelijkheid hebben om in MacGyver-style deze op te voeren tot nog dodelijkere antizombiewapens.

Voertuigen worden in Dead Rising 3 essentieel, waar het in het vorige deel voor bepaalde missies noodzakelijk was, is het hier ook voor het verkennen van het speelveld een must. Dead Rising 3 krijgt een open wereld en zul je ook de daken van de stad ook moeten gebruiken.

Net als dat de gameplay is verbeterd, zijn ook de zombies geëvolueerd. De hongere ondoden zullen zich nu op allerlei manieren een weg naar verse hersenen proberen te banen, zoals het inslaan van ramen of trekken je letterlijk uit een voertuig.


Dead Island 3 voor de Xbox One verschijnt in de Kerst-periode. De console Xbox One verschijnt zelf in november voor €499.

Spannende boekenweken mei 2019

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. netzotov zegt

    Had de presentatie gezien van de e3. Deze game ziet er goed en volwassenen uit! Alleen ben ik niet zo warm geworden voor de Xbox 1, met al zijn online checks en restricties

    1. Frank Mulder zegt

      Eens, ik heb genoten van Dead Island 2 op de PS3, maar om nu een Xbox One aan te schaffen voor deel 3? Nah, dan toch liever een PS4

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer