- advertentie -

Avonturenpark Hellendoorn wordt weer Heksendoorn

Met de kinderen Halloween vieren? Ga dan tussen 11 oktober en 26 oktober naar Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn. Opperheks Odelia krijgt twee weken de leiding over het park dat dan het domein is van heksen en andere griezelige figuren. Het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems en kinderen (en jijzelf) krijgen dan de kans hun lef te tonen in de speciale spookhuizen en omgetoverde attracties.

Het spookt in Heksendoorn
Het spookt in Heksendoorn
De allerkleinsten tot 1.20 meter kunnen op avontuur in Dreumesland, waar de Vrolijke Vogelverschrikkers het land overgenomen hebben. De Vogelverschrikker bij de ingang helpt met instappen en heeft een speciale opdracht, waarvoor je op speurtocht moet door het maïs (Children of the Corn!). Wie de opdracht goed uitvoert, krijg je een beloning. De spookhuizen van Hekendoorn mogen natuurlijk niet ontbreken. Loop je voorop of blijf je liever veilig in het midden van de groep? Ook de spannende Rioolrat achtbaan is tijdens Heksendoorn de verblijfplaats van heksen en hun rattenvrienden.

De kinderhelden Kareltje & Jasmijn staan vanaf 11 oktober dagelijks op de planken in het Gouden Theaterpaleis met een griezelige familieshow. Kinderen kunnen lekker griezelen, lachen en meedoen tijdens deze Heksendoornshow!

Griezelen in het donker is mogelijk op zaterdag 11, 18 of 25 oktober 2014. Het park is dan geopend tot 21:00 uur. De attracties sluiten om 20:30 uur en de avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20:45 uur.

Heksendoorn achtbaan

Avonturenpark Hellendoorn is een pretpark gelegen op de Sallandse Heuvelrug met ruim 30 attracties en shows. Het park is geopend van 18 april t/m 26 oktober 2014. De entreeprijs voor het Avonturenpark is € 21,50 en kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. In het voor- en naseizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor een overzicht van prijzen en openingstijden op www.avonturenpark.nl.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…