- advertentie -

Originele BioShock komt binnenkort naar iOS

bioshock-ios2K heeft aangekondigd dat BioShock later deze zomer verkrijgbaar zal zijn op iOS-apparaten. De game is oorspronkelijk in 2007 ontwikkeld door Irrational Games en het twee vervolgen gekregen. De action-adventure/first-person shooter krijgt voor iOS-apparaten geoptimaliseerde touch controls en volledige Made for iPhone (MFi) game controller support.

In BioShock gaan games op een onderwater-avontuur naar de gezonken Art Deco stad Rapture om deze te ontdekken, te vechten tegen gestoorde overlevenden van een mislukt utopia en hun DNA genetisch te manipuleren om superkrachten te verkrijgen.

BioShock zal deze zomer (vermoedelijk voor €10 à €20) in de App Store te koop zijn voor iPad Air, iPad Mini 2, iPad 4, iPhone 5S, iPhone 5C en iPhone 5.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…