- advertentie -

Korte film: Do you believe in the Devil?

do-you-believe-in-the-devil

Als een man ligt te sterven op de vloer van het toilet van een kroeg, wordt hij opgewacht door Danny Pickler: een voormalig klasgenoot die zesentwintig jaar geleden overleed. Op de rand van verdoemenis krijg hij een aanbod dat zijn leven kan redden, maar zijn menselijkheid zal vernietigen.

‘Do You Believe In The Devil?’ is een korte film geregisseerd door Alexander Grybauskas met steun van Lance Kaplan en Alan Eisenberg. De acteurs Gary Lee Mahmoud, Daniel Montesano, Madison Comerzan en Kire Tosevski maken het resultaat compleet.

De film in in 2012 gemaakt, heeft in 2013 een succesvolle reis gemaakt langs filmfestival en hier (terecht!) vele prijzen gewonnen. De korte film ‘Do You Believe In The Devil?’ is nu hieronder in zijn geheel te kijken:

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…