Film & TV | Games | Boeken & Comics

Eddy Zoëy presenteert horror-spelshow ‘Release The Hounds’

In de gloednieuwe achtdelige gameshow ‘Release The Hounds’ krijgen wekelijks drie vrienden in een donker bos gruwelijke opdrachten, die hen de stuipen op het lijf jagen. In de eerste aflevering gaat topsporter Jeffrey Wammes met zijn zus en een vriend ‘s nachts in het afgelegen bos bloedstollende uitdagingen aan om prijzengeld te verzamelen. Pas als ze weten te ontsnappen aan een roedel angstaanjagende honden mogen ze het bedrag mee naar huis nemen. De presentatie van de première op 30 oktober om 22.00 uur is in handen van Eddy Zoëy. Lees hier ons verslag van de eerste aflevering >>>

release-the-hounds“Ik denk dat Release The Hounds tot één van de meest spraakmakende en unieke programma’s behoort die ik ooit heb mogen presenteren. Om onderdeel van deze horror-game-show te mogen zijn maakt me zo trots. Ik ben blij dat FOX me als de ideale puppetmaster gezien heeft voor deze idioot goede show!” zegt Eddy Zoëy.

In elke aflevering gaan de deelnemers, die goede vrienden zijn van elkaar, samen op zoek naar drie sleutels om drie kistjes met geld te openen. Tijdens de zoektocht naar de sleutels worden ze voortdurend mentaal en fysiek op de proef gesteld. De vrienden mogen het prijzengeld houden als het hen lukt om te ontsnappen van het terrein, nadat ze achterna gezeten worden door een roedel herdershonden.

Release The Hounds is vanaf 30 oktober om 22:00u te zien bij FOX. Na de Nederlandse afleveringen wordt de reeks vervolgd met Engelse afleveringen.

Lees hier ons verslag van de eerste aflevering >>>

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden