- advertentie -

Eerste teaser American Horror Story: Freakshow

FX heeft de première van de nieuwe serie The Strain gebruikt om haar kijkers American Horror Story: Freakshow te teasen. American Horror Story: Freakshow is het vierde verhaal van de anthologie serie.

In de teaser zien we een jonge vrouw met engelachtige vleugels die worden bestuurd door…een enge clown! Argh! Creepy! Typisch gevalletje van The Beauty and the Beast. De clown is waarschijnlijk de ‘Rubber Man’en ‘Bloody Face’ van dit seizoen.

Jessica Lange, Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Emma Roberts, Denis O’Hare, Gabourey Sidibe, Jamie Brewer en nieuwkomer Michael Chiklis zullen te zien zijn in het volgende seizoen. Er wordt ook nog met een aantal acteurs uit de eerste twee seizoenen onderhandeld. Het verhaal zal zich grotendeels afspelen in de jaren 1950 in Florida, waar een Duitse expat (Jessica Lange) één van Amerika’s laatste freakshows organiseert.

Nieuwe afleveringen zullen deze zomer te zien zijn in de Verenigde Staten. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

UPDATE: de trailer blijkt fanmade en is door FOX van Youtube verwijderd.

He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. rpish zegt

    Deze trailer is bevestigd als “FanMade” en niet een officiële.

    As first reported by THR, the below trailer is actually fan made — but nonetheless amazing. Congrats on the twisted mind, fan!

  2. Remko Schedel zegt

    Hij doewet nie. 🙁

    En nou?

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.