- advertentie -

Extra editie Imagine Film Festival op 6 december

imagine-limited-edition-2014Dit jaar organiseert Imagine voor het eerst een fantastische eendaagse winterse editie. Onder de titel Imagine Limited Edition worden op zaterdag 6 december in EYE zeven films vertoond. In het programma is onder andere de 4K restauratie van Tobe Hoopers horrorklassieker ‘The Texas Chainsaw Massacre’ opgenomen. De organisatie kondigde dit aan via haar nieuwsbrief.

Met zoveel goede titels door het jaar heen is het zonde dat Imagine slechts eenmaal per jaar plaatsvindt. Titels die vóór april al uit zijn gekomen op DVD of VoD, maar zeer geschikt zijn voor Imagine, vallen dan helaas buiten de boot. Om die reden wil Imagine een mooie selectie fantastische films in een festivalsetting aan het publiek aanbieden. Om zo alvast een beetje in de stemming te komen voor Imagine 2015!

Op zaterdag 6 december worden tijdens Imagine Limited Edition van 10 uur ’s ochtends tot na middernacht zeven films vertoond, met onder andere de Nieuw-Zeelandse mockumentary ‘What We Do In the Shadows’, de Noorse thrillercomedy ‘In Order of Disappearance’ en een eenmalige vertoning van de op 4K gerestaureerd versie van Tobe Hoopers horrorklassieker ‘The Texas Chainsaw Massacre’. De vier andere titels zijn bijna rond en worden snel bekend gemaakt, maar het belooft in elk geval een fantastische dag te worden in EYE! Het volledige programma wordt op 10 november bekendgemaakt en de voorverkoop start op 17 november via de website van EYE.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…