- advertentie -

Extra lange trailer The Purge: Anarchy

the_purge_anarchy_02037708_ps_2_s-lowOver precies een maand komt The Purge 2: Anarchy uit in de Nederlandse bioscopen. Eens per jaar is alle criminaliteit toegestaan, van 19:00u tot 07:00u mag iedereen vechten, stelen en zelfs moorden. Het idee van de Amerikaanse regering in de toekomst, na deze ontlading is het de rest van het jaar rustiger. In The Purge: Anarchy maken we kennis met een stelletje dat even voor zeven onderweg naar hun veilige huis autopech krijgt en ongewild deze nacht buiten moet doorbrengen. Het zijn niet alleen maniakken die losgeslagen zijn, een groep mensen maakt er een gokspel van.

The Purge: Anarchy is geregisseerd door James DeMonaco, de hoofdrolspelers zijn Zach Gilford, Michael K. Williams en Frank Grillo. De film draait vanaf 24 juli in de bioscoop.

De New Founding Fathers of America nodigen je uit voor de jaarlijkse Zuivering. Bereid je voor op anarchie

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…