- advertentie -

Gaat Josh Boone Hellraiser regisseren?

Regisseur Josh Boone timmert lekker aan de weg, hij brak door met Stuck in Love (2012) en heeft momenteel veel succes met The Fault in our Stars. Hoewel dit niet bepaald genrefilms zijn, wordt Boone sinds 2013 genoemd als de regisseur van diverse horrorboekverfilmingen. Eerst werd aangekondigd dat hij Lisey’s Story van Stephen King zou verfilmen, een opvallende keus, aangezien het niet een van King’s beste boeken is. Vervolgens kwam Boone ineens in beeld voor de nieuwe The Stand verfilming, het script schijnt zelfs al af te zijn. Een week geleden kwam het bericht dat Boone The Vampire Lestat gaat regisseren voor Universal. De Vampire Chronicles van Anne Rice zullen aan de basis staan van deze verfilming. En toen verscheen 21 augustus ineens de volgende tweet van Josh Boone op Twitter:

Klaarblijkelijk was Josh Boone op bezoek bij de auteur om aan een geheimzinnig project te werken, gaat de Hellraiser reboot er dan eindelijk komen? En als dat zo is, wat gebeurt er dan met de eerder genoemde projecten? Dat er een King-verfilming van de hand van Boone gaat komen lijkt wel hoogstwaarschijnlijk, de regisseur is een groot fan van Kings werk, en de auteur werkte zelfs mee aan de film Stuck in Love. Een verdere samenwerking kan dus niet uitblijven.

To be continued…

He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.