- advertentie -

Geen dino’s op eerste foto’s Jurassic World

In 2015 komt de vierde Jurassic Park-film uit met de titel Jurassic World en is niet zozeer een vervolg. Hoewel er officieel nog geen plot is vrijgegeven, is via diverse bronnen het verhaal bekend. Wikipedia:
Jurassic World is een zeer bekend en goed draaiend themapark. De inrichting is zeer modern gebeurd en het park bevat verscheidene shows met getrainde dino’s, attracties en winkels. Het transport in het park gebeurd per monorail. Als aanvulling voor het park wordt een nieuwe dinosaurus ontwikkeld door middel van DNA te mengen van verschillende dieren en dino’s. De mutant, die beschikt over DNA van Tyrannosaurus rex, Velociraptor, zeekatten en slangen, breekt echter los en valt iedereen in het park aan.

Universal Pictures heeft inmiddels 3 afbeeldingen vrijgegeven en introduceert daarmee de hoofdrolspelers:

jurassic-world-afb-3Nick Robinson en Ty Simpkins

jurassic-world-afb-1Chris Pratt

jurassic-world-afb-2Bryce Dallas Howard en Chris Pratt

Jurassic World 3D, geregisseerd door Colin Trevorrow, komt over iets minder dan een jaar in Nederland uit: 11-06-2015.

He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Sjors zegt

    Chris Pratt is cool! Dat stukje van Wikipedia is dusdanig slecht geschreven dat ik automatisch de inhoud in twijfel trek 😛 Jammer dat we nog zo lang op de film moeten wachten, want hij zal ongetwijfeld erg vermakelijk worden (of ‘ie nou goed is of niet).

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.