- advertentie -

Gothic horrorgame Bloodborne komt februari 2015 uit


Tijdens de E3 werd Bloodborne aangekondigd als exclusieve Playstation 4 game van de From Software studio (Demon’s Souls, Dark Souls 1 & 2). De game krijgt een zeer duistere 19e eeuwse setting met een grote focus op gore en horror. De RPG belooft meer actie georiënteerd te zijn dan de Dark Souls game.
bloodbourne
Bedenker Hidetaka Miyazaki heeft aangegeven dat liefhebbers van Demon’s Souls en Dark Souls wel bepaalde elementen zullen herkennen, maar Bloodborne is géén vervolg. De game zal zich grotendeels afspelen in de stad Yharnham, welke getroffen is door een vreemde pest die slachtoffers in lelijke beesten verandert. Veel bewoners weten niet dat ze zijn besmet, je zult dus ten alle tijde op je hoede moeten zijn.

In Europa zal Bloodborne op 6 februari 2015 uitkomen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…