- advertentie -

Horrorgame The Evil Within komt 24 oktober uit

Shinji Mikami wordt gezien aan de godfather van het survivalhorrorgenre, de verwachtingen zijn daarom ook erg hoog voor zijn nieuwste game ‘The Evil Within’. Want waar zijn creatie ‘Resident Evil‘ bij elke release steeds meer een actieshooter werd, wil de Japanse gameontwikkelaar terug naar de survival. De eerste gamers hebben het spel al mogen spelen en als de bovenstaande reacties werkelijkheid zijn, worden de verwachtingen mogelijk waargemaakt.

Detective Sebastien Castellanos en zijn partners worden opgeroepen om een huiveringwekkende massamoord te onderzoeken. Nadat hij getuige is van een moordpartij op zijn bevriende collega’s door een mysterieuze kracht, wordt Sebastien overvallen en raakt hij bewusteloos. Wanneer de video begint, raakt hij weer bij bewustzijn in een wereld die op zijn kop staat. Vecht om te overleven in een wereld waar afgrijselijke wezens rondlopen en ontdek als Sebastien wie of wat er achter dit onvoorstelbare kwaad zit.

The Evil Within verschijnt op 24 oktober voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en PC.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. sanderr zegt

    Haha. Vet.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…