- advertentie -

Poster en trailer Jessabelle – 27 november in de bios

jessabelle_47042858_ps_1_s-lowDe makers van Jessabelle waren betrokken bij horrorfilms Insidious, The Purge en Oculus. Regiseur Kevin Greutert maakte zijn regiedebuut bij Saw VI.

Na een heftig auto ongeluk, waarna ze haar beide benen niet meer kan gebruiken, keert Jessie (Sarah Snook) noodgedwongen met haar vader terug naar haar ouderlijk huis in Louisiana. Ze hoopt hier rust te vinden en zo goed mogelijk te herstellen. In plaats daarvan vindt ze een aantal oude tapes, waarop duidelijk wordt dat ze een gave geërfd heeft van haar overleden moeder. Ze wordt op een mysterieuze manier geconfronteerd met haar verleden en krijgt te maken met een kwaadaardige geest. En deze is vastbesloten Jessie niet te laten ontsnappen.


De horrorfilm Jessabelle komt van de makers van Insidious, The Purge en Oculus, en draait vanaf 27 november in de bioscoop. Hieronder ook de trailer:

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Scarlett zegt

    *Hoop dat ik win!*

    1. Jelle Reitsma zegt

      Nee, want als jij wint, verlies ik! Dus ik win!

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.