- advertentie -

Mortal Kombat X komt in 2015, kijk de trailer

Warner Brosheeft Mortal Kombat X aangekondigd, de nieuwe game van NetherRealm Studios. Dit 10e deel in de reeks zal in 2015 uitkomen voor de nieuwe consoles (PlayStation 4, Xbox One), de huidige generatie (PS3, Xbox360) en PC.

2D Boxshot Wizard v1.1“Mortal Kombat is altijd over de top geweest, met bloederige gevechten, en met Mortal Kombat X wilden we de kracht van de new-gen consoles gebruiken om spelers de meest intense game ooit te geven”, aldus Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios. “Het team heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat Mortal Kombat X alles levert wat de fans verwachten, zoals nieuwe karakters, nieuwe game modi en een splinternieuwe graphics engine.”

Mortal Kombat X combineert een filmische presentatie met geheel nieuwe gameplay voor de meest brute Kombat ervaring ooit, met een nieuwe ervaring die spelers volledig in zijn ban heeft en in een hardnekkige online wedstrijd plaatst waar ieder gevecht telt in een wereldwijde strijd voor heerschappij. Spelers krijgen met Mortal Kombat X voor de eerste keer de mogelijkheid te kiezen uit verschillende variaties binnen ieder karakter, wat impact heeft op zowel strategie als vechtstijl. Spelers beginnen aan een nieuw verhaal met daarin een aantal van de meest belangrijke karakters, zoals Scorpion en Sub-Zero. Daarnaast introduceert de game nieuwe uitdagers die de krachten van goed en slecht vertegenwoordigen, waarmee het verhaal bij elkaar wordt gebracht.

De game zal op de E3 voor het eerst getoond worden.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. sanderr zegt

    speelt lekker weg. 😀 Heb deel 9 op de ps3 en ga deze zeker halen voor de ps4

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…