- advertentie -

Prepare for Dawn! Nieuwe Dawn of the Planet of the Apes video’s

dawn_of_the_planet_of_the_apes_3d_56031537_ps_2_s-lowOver een maand zal Dawn of the Planet of the Apes, het vervolg op Rise of the…, in de Nederlandse bioscopen gaan draaien. In de afgelopen week zijn een paar nieuwe video’s vrijgegeven.

Tien jaar geleden zijn op een brug de wegen tussen de primaten en de mensheid gescheiden.
De primaten namen de weg naar de vrijheid. De weg van de mens echter, leidde tot ziekte en oorlog.
Nu, in de moment voor de revolutie zijn de wegen voorbestemd om weer samen te komen.

Matt Reeves heeft het vervolg op de film van Rupert Wyatt geregisseerd. Het acteerwerk wordt uitgevoerd door Keri Russell, Kodi Smit-McPhee, Gary Oldman, Judy Greer, Jason Clarke en Andy Serkis.

Dawn of the Planet of the Apes 3D is vanaf 17 juli te zien in de bioscoop. Kijk hieronder de nieuwste video’s:
He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.