- advertentie -

Nieuwe trailer Hannibal seizoen 2

Hannibal S2 castOp 28 februari gaat in de VS het tweede seizoen van Hannibal van start bij netwerkzender NBC. Er is een nieuwe, twee minuten-durende trailer voor het tweede seizoen.

Hannibal is een reeks van Bryan Fuller (Pushing Daisies) gebaseerd op het boek Red Dragon van Thomas Harris en draait rond speciaal FBI-agent Will Graham (rol voor Hugh Dancy). Graham heeft de buitengewone gave om zich perfect te kunnen inleven in het brein van een seriemoordenaar. Hij ziet wat zij zouden zien, hij voelt wat zij voelen, hij denkt zoals zij zouden denken. Maar zijn talent is zowel een gift als een vloek.

Hannibal-S2-posterGraham wordt door Special FBI-agent Jack Crawford (rol voor Laurence Fishburne) ingehuurd wanneer er jacht wordt gemaakt op een bijzonder gewelddadige en kannibalistische seriemoordenaar. Will Graham moet daarbij samenwerken met de zeer gewaardeerde psychiater Dr. Hannibal Lecter (rol voor Mads Mikkelsen).

Terwijl beide heren samen achter de seriemoordenaar zitten, wordt Graham bij elke stap weer uitgedaagd en getest door Hannibal Lecter. Hannibal speelt een spelletje met Graham, zonder dat deze het door heeft. Zoals alleen Hannibal Lecter dit kan, knoeit hij met Graham’s geest waardoor Will op den duur alles in vraag stelt. Wat hij weet over anderen, maar vooral wat hij weet over zichzelf.

Bryan Fuller kondigde al eerder aan dat in het eerste seizoen de bromance tussen Will en Hannibal plaats zou vinden en dat in het tweede seizoen de pijnlijke break-up tussen beiden centraal zou staan. En met Will die door toedoen van Hannibal Lecter opgesloten zit in de Baltimore State Hospital for the Criminally Insane voor de moorden die Hannibal heeft gepleegd is de reden voor de break-up niet ver te zoeken. Als alles goed verloopt en Hannibal verlengd wordt zou volgens Bryan Fuller het vierde seizoen een bewerking van het boek Red Dragon worden.

Hannibal is binnenkort te zien in Nederland bij Netflix en RTL en in Vlaanderen bij 2BE. Wie niet langer kan wachten, kan terecht op de dvd-markt waar het eerste seizoen enkele dagen terug verscheen.

http://www.youtube.com/watch?v=UuqnfpZovI8

Naast deze nieuwe trailer zijn er ook nog enkele korte promovideo’s.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…