Film & TV | Games | Boeken & Comics

Phantasm blijkt springlevend: poster + trailer deel 5!

MSDPHAN EC029
Het was wel het nieuws in horrorland afgelopen week: er komt een vijfde deel aan van de Phantasm-reeks aan! En sterker nog, hij is zo goed als af! Wat blijkt, afgelopen twee jaar is er in alle stilte gewerkt aan een vijfde deel dat de naam ‘Ravager’ mee krijgt.

Fans van de franchise zagen al jaren geruchten op internet voorbij komen over een nieuw deel, of zelfs een remake/reboot maar telkens weer was het maar wachten en gebeurde er niets.

phantasm5-posterEen reboot of remake leek in eerste instantie nog het meest voor de hand te liggen want hoe oud is Angus Scrimm, die de grote villain ‘The Tall Man’ speelt, nu eigenlijk wel niet? Toch heeft de founding father van de serie, Don Coscarelli, al eens zijn idee gegeven over de toekomst van de Phantasm-serie; Bij het maken van deel 4 was hij er van overtuigd dat dat ook echt het laatste deel in de serie zou zijn.

Echter bij het maken van ‘John Dies at the End’ in 2012 werd hij weer herenigd met Angus Scrimm en de reacties van de fans waren lyrisch! De roep van de fans en de goede samenwerking met Scrimm heeft hem er toe besloten een vijfde deel te ontwikkelen. Naast Scrimm komen ook oude bekenden als Kat Lester en Reggie Bannister in het nieuwe deel voor! Vorige week kregen wij al de poster te zien en een teaser maar nu is er dan ook de echte volledige trailer en ik als fan kan gerust zeggen dat het er fantastisch uitziet!

Een officiële release date van Phantasm 5: Ravager is nog niet bekend maar gezien de trailer en promotie kan die niet lang meer op zich wachten.

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden