- advertentie -

Pop Annabelle uit The Conjuring krijgt eigen film

Afgelopen jaar deed regisseur James Wan goede zaken; niet alleen was Insidious 2 een hit, ook The Conjuring trok veel bezoekers naar de bioscoop. Dat er een nieuwe Conjuring-film komt is goed nieuws voor alle fans, maar dat is nog niet alles. Er wordt ook gewerkt aan The Annabelle Story, een spin-off waarin de hoofdrol (of ‘doll’) is weggelegd voor de enge pop Annabelle.

Het is een bizar toeval dat de naam van de actrice die bij het project gecast is ook Annabelle (Wallis) heet. Naast de actrice is ook acteur Ward Horton betrokken en is bekend dat de regie in handen zal zijn van John Leonetti, het script komt van Gary Dauberman. James Wan zal zelf bij het project betrokken zijn als producent zo meldt The Wrap.

Annabelle-doll-the-conjuring

Over The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist is zelf ook nog weinig bekend, schrijvers Carey en Chad Hayes zijn weer verantwoordelijk voor het script. De rol van James Wan is onduidelijk doordat hij zou gaan werken aan The Fast and the Furious 7. Het zou kunnen zijn dat de mogelijke afwezigheid van James Wan voor filmstudio New Line reden is geweest om nu eerst te komen met een spin-off en als Wan tijd heeft The Conjuring 2 op rol te zetten.

He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 Reacties
 1. tim zegt

  Ik vond The Conjuring erg tegenvallen en de pop is totaal niet eng

  1. annabelle zegt

   tim homoooooww ik kom vanavond u terroriseren eens zien dat ik dan wel eng ben huh mwoehahaha

   1. sanderr zegt

    😀

 2. sanderr zegt

  Ben benieuwd! Hoop dat -nu James er niet bij betrokken is-ze het niet verkloten. (en dat ie weer terugkomt naar het horrorgenre na F&F7)

 3. Leen zegt

  Zou dat popke zo gefrustreerd zijn omdat ze scheel kijkt?

 4. domin8r zegt

  Vond The Conjuring wel goed, maar de pop was in de film uiteindelijk helemaal niet zo eng. Maar wel alle potentie om eng te zijn, dus mogelijkheden genoeg voor de spin-off 🙂

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.