Trailer voor [REC] 4: Apocalypse

rec-4

Dit jaar komt officieel het laatste deel in de Spaanse zombiereeks uit: [REC] 4: Apocalypse. Zijn voorganger [REC] 3 was een opvallende film; niet alleen vond er een slachting plaats op een Spaanse bruiloft, ook stapte men gedeeltelijk af van het ‘first person’-camerawerk zoals we van [REC] gewend zijn. Dit slotdeel lijkt aan de hand van de trailer weer terug te grijpen op haar oorsprong, qua filmstijl en verhaal

Angela Vidal, de verslaggeefster die veilig uit het geïnfecteerde gebouw van [REC] 1 & 2 is gekomen, blijkt toch sporen van het virus bij zich te dragen. Ze wordt in een militaire quarantaine opgenomen en zal na een paar dagen opniew gecontroleerd worden. Deze tijdelijke instelling is een oude olietanker die mijlen uit de kust voor anker ligt.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

7 Reacties
 1. Sander de Boer zegt

  Nee!

 2. Sander van den Berg zegt

  ja hoor, hiero!

 3. Nils Masselink zegt

  Zeker wel!

 4. Sjors zegt

  Ik word niet erg enthousiast van deze trailer. Ik dacht ook eigenlijk dat het idee voor deel vier was om er een globale epidemie van te maken (apocalyps dus).

 5. Robert van den Brink zegt

  No thanks

 6. Gorgal zegt

  Ik had bij de subtitel ook epische gedachten en niet zo’n kleinschalige uitbraak op een schip. Maar tegelijk past het wel binnen het concept van kleine ruimtes dat de andere delen hebben gehad.

  1. Frank Mulder zegt

   Hopelijk krijgen we naast de claustrophobische gebeurtenissen op het schip, ook iets van de rest van de wereld te zien? Ik doe maar een wilde gok

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer