- advertentie -

Teaser voor Nederlandse horrorfilm De Poel

De-PoelOp 17 april gaat de Nederhorrorfilm ‘De Poel’ in première, regisseur Chris W. Mitchel schreef het script samen met hoofdrolspeler Gijs Scholten van Aschat. De rest van de cast bestaat uit Carine Crutzen, Bart Klever, Katja Herbers, Jamie Grant, Alex Hendrickx en Chris Peters.

‘De Poel is geproduceerd door Jan Doense, Herman Slagter (House of Netherhorror) en San Fu Maltha (Fu Works). De distributie in Nederland en België wordt verzorgd door Just Film Distribution. Deze eerste ‘House of Netherhorror’-productie is medegefinancierd is middels crowdfunding via Nieuw Nederlands Film Platform (NNFP), ook DeNachtvlinders.nl doet hieraan mee.

In ‘De Poel’ gaan twee gezinnen wildkamperen aan de oevers van een idyllisch bosmeertje, ver weg van de alledaagse drukte. Al snel blijkt dat een mysterieuze kracht, die in het meertje huist, het gezelschap niet meer wil laten gaan. Rotting en bederf slaan toe, en vervolgens ook waanzin en moord.

Kijk hieronder de teaser trailer:

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Gorgal zegt

    Het ziet er goed geschoten uit, maar de teaser prikkelt me verder op geen enkele manier.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.