- advertentie -

Trailer documentaire over het leven van vampiers

What-We-Do-In-the-Shadows

Vampiers hebben het helemaal niet zo gemakkelijk als we in de gemiddelde Hollywood-productie zien. De documentaire ‘What We Do in the Shadows’ over drie Australische vampiers laat zien dat ze te maken hebben met hele normale dagelijkse beslommeringen. Zorgen dat de huur betaald wordt, ruzie om het schoonmaakroosters en proberen om op de gastenlijst te komen van exclusieve feestjes. Zo bijzonder zijn vampiers helemaal niets, ze zijn alleen onsterfelijk en leven op menselijk bloed.

De documentaire haakt aan als de 8000-jaar oude vampier Petyr de hipster Nick (20 jaar) in een vampier verandert. De vampiers moeten hem nu het leven als vampier uitleggen. Omgekeerd leren zij over de moderne technieken, zoals het internet.

Deze namaak documentaire (mockumentary) is gemaakt door Jemaine Clement en Taika Waititi, beiden bekend van onder andere Flight of the Conchords. De trailer is hilarisch:

Wanneer de mockumentary (nep-documentaire) in Nederland uitkomt is niet bekend.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Martine van Leeuwen zegt

    Hahaha die moet ik zeker zien

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.