Trailer post-apocalyptische The Maze Runner


the_maze_runner_56031306_ps_1_s-lowThe Maze Runner speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Nadat zijn geheugen is gewist, komt Thomas terecht in een gemeenschap van jonge mannen. Als hij ontdekt dat ze gevangen zitten in een doolhof, sluit Thomas zich aan bij de “runners”. Niet alleen om uit het labyrinth te ontsnappen, maar ook om het ijzingwekkende geheim dat schuil gaat achter hun lot te ontrafelen.

In 2009 schreef James Dashner het distopische boek The Maze Runner, er volgende nog twee vervolgen (The Scorch Trials en The Death Cure) en een prequel (The Kill Order). Na de zomer is de verfilming van dit boek te zien in de Nederlandse bioscopen. De film is geregisseerd door debuterend Wes Ball en de rollen worden vertolkt door Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Will Poulter, Ki Hong Lee, Aml Ameen en Blake Cooper.

The Maze Runner draait vanaf 25 september in de bioscoop.

Spannende boekenweken mei 2019

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Reacties
 1. Sjors zegt

  Young adult-boeken zeker? Verhaal klinkt wel tof, maar als het weer een tienerfilm wordt zoals de trailer suggereert, dan verwacht ik er niet veel van.

  1. Frank Mulder zegt

   Heerlijk voor tussendoor toch?

   1. Sjors zegt

    Meh, nee. Iedere keer dat er weer zo’n film uitkomt, irriteer ik me er meer aan 😛

 2. Bart Paashuis zegt

  Klinkt als een prima tussendoortje.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer