- advertentie -

Veel video’s ‘What We Do In The Shadows’

what_we_do_in_the_shadows_67000099_ps_1_s-low
Vampier zijn in de 21e eeuw is geen makkelijke opdracht. Dit ontdekken de documentairemakers die een trio bloeddorstige huisgenoten volgens tijdens hun alledaagse bezigheden in Wellington, Nieuw-Zeeland. Maar wanneer ze hipster Nick in een vampier veranderen, worden de rollen omgedraaid. Het is niet de nieuweling die de knepen van het vak moet leren, maar de onsterfelijken die worden ingewijd in de moderne wereld van modetrends, Facebook en technologie. Integreren in de samenleving is nooit zo moeilijk geweest voor een vampier.

Vanaf 12 december draait ‘What we do in the Shadows’ in de bioscopen, liefhebbers kunnen de film ook zien op het Imagine Limited (6 dec) en Belgen kunnen 15 november kijken open het Razorreel Film Festival.
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Es zegt

    Lijkt me een heerlijke geestige film!

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.