Comic Wytches; Heksen zijn erger dan je denkt!

Couponactie INT boeken - aug

wytchesVoor eeuwenlang en over de hele wereld worden mannen en vrouwen beschuldigd voor hekserij. Op de brandstapel, verdrinkingsdood, aan de galg, gemarteld en vermoord. Allemaal komen aan een gruwelijk einde. Alleen geen van deze mensen waren echte heksen. Zij stierven enkel en alleen om een afschuwelijke waarheid verborgen te houden. Heksen bestaan wel degelijk, maar alleen niet zoals wij denken. Ze zijn oeroud, ongrijpbaar en angstaanjagender. Bijna niemand heeft ze ooit gezien en als ze er een zagen, dan overleefden ze het niet om het door te kunnen vertellen.

Scott Snyder (American Vampire, Swamp Thing) is terug met een nieuwe horror-/fantasyserie, Wytches. Met de belofte dat alles wat we momenteel weten over heksen, helemaal fout is. Ze zijn stukken, stukken erger en afschrikwekkender.

Voor deze serie is Snyder weer een samenwerking aangegaan met Jock (Batman, Snapshot), met wie hij eerder werkte aan de Batman verhaal The Black Mirror. Wytches wordt uitgegeven door Image Comics.

We zijn van harte welkom om deze horrorwereld van Wytches te verkennen op 8 oktober in een speciale eerste deel van 30 pagina’s dik.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer