- advertentie -

Word opgejaagd door een sociopaat in You Are Not Alone

you-are-not-alone

Natalie is net afgestudeerd en keert terug naar haar oude woonplaats om het haar vrienden en familie Fourth of July te vieren. De stad is echter in de ban van een gevaarlijke sociopaat die op een killer spree is in de opgeving. onverhoopt kruist Natalie het pad met deze maniak.

Ervaar hoe dit afloopt in de First Person Thriller ‘You Are Not Alone’, de hele film zie je vanuit het oogpunt van Natalie. Een interessant concept, dat naar ons idee een behoorlijke dosis spanning met zich mee kan brengen.

De film is geregisseerd door Derek Mungor en Krista Dzialoszynski vertolkt de rol van Natalie. De film zal deze maand in Cannes worden vertoond aan filmdistributeurs, waarna duidelijk wordt wanneer wij hem ook kunnen zien.

He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.