- advertentie -

Originele Aliens comics gebundeld voor 30e verjaardag

aliens-30th‘Aliens’, het vervolg van sci-fi horror Alien, wordt 30 jaar in 2016. Speciaal voor deze verjaardag komen Dark Horse Comics en Twentieth Century Fox met ‘Aliens 30th Anniversary: The Original Comics Series’, een stripbundel vol met de Aliens comics van 1988. Het verhaal vervolgt de gebeurtenissen uit de film.

Maar liefst 184 pagina’s gevuld met de originele en onaangepaste tekeningen van de tekenaar Mark A. Nelson en een verhaal van Mark Verheiden.

Een reddingsteam wordt aangevallen door monsters. De marine wordt ingeschakeld, maar hebben iemand nodig met ervaring met deze monsters. Algauw zitten Hicks (de enige overlevende van Aliens, naast Ripley en Newt) en Newt (nu bijna achttien) vast met de taak om de thuiswereld van de Aliens te vinden en te vernietigen.

De stripbundel is te koop vanaf 26 april 2016, maar je kan hem nu al reserveren via Amazon voor $35,99 (€33,91)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…