- advertentie -

Britse trailer voor Eli Roth’s Clown

Clown (Eli Roth) - UK Blu-rayIn Engeland is vorige week Eli Roth’s horrorfilm ‘Clown’ op dvd/blu-ray uitgekomen. Nog voordat er ergens anders ook maar aan in gekondigd, inclusief de VS. En daarbij is ook een langere trailer verschenen.

Het is de 10e verjaardag van Jack, maar de clown heeft geannuleerd. Zijn vader, Kent, vindt een oud clownspak op de zolder en redt het kinderfeestje. Maar als het feest voorbij is heeft Kent een probleem… hij zit vast in zijn kostuum. Wat begint als een grap verandert snel in een helse nachtmerrie. Kent voelt zichzelf veranderen en zijn wanhopige pogingen om zichzelf te verlossen resulteren in helse pijn. Als het pak meer en meer bezit neemt van zijn lichaam, ondergaat Kent de brutale transformatie. En naarmate hij verandert begint een oncontroleerbare, overweldigende en onverzadigbare honger … naar kinderen.

De horrorfilm ‘Clown’ is het idee van reclamemakers Jon Watts en Christopher D. Ford. Zij maakten in 2010 een fake trailer en meldden er met opzet bij dat de film geregisseerd was door Master of Horror; Eli Roth. De regisseur zag het filmpje en wat meteen enthousiast. Het duurde tot begin 2014 dat de eerste trailer verscheen. En nu dik een jaar later een langere trailer.

Of en wanneer de film in Nederland/België zal verschijnen is nog niet bekend.
Wat vinden jullie van de trailer?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties
 1. Johan de Joode zegt

  Heel nice! Wel raar dat een film van Roth zo’n behandeling krijgt. Doet mij denken aan de manier waarop is omgesprongen met Rob Zombie’s Lords of Salem.

  1. Frank Mulder zegt

   Zijn titels krijgen de laatste tijd sowieso rare behandelingen. Green Inferno (regisseur), Aftershock (producer)? Hopelijk krijgt Knock, Knock (regisseur) wel een normale release…

 2. Robert van den Brink zegt

  Topper!

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…