- advertentie -

Cast American Horror Story seizoen 5 breidt zich verder uit

Afgelopen week werd tijdens het PaleyFest Panel in Los Angeles bekend dat hunky Matt Bomer (die veel dames wel zullen herkennen als Ken uit Magic Mike) het nieuwste lid is van de American Horror Story familie.

Bomer speelde al een klein rolletje in seizoen 4: Freak Show en blijkbaar heeft hij de smaak te pakken want Ryan Murphy (waarmee hij ook samenwerkte in Glee) vroeg hem om terug te komen. Bomer vond de samenwerking met Murphy erg relaxed en hoefde dus niet lang na te denken. Wat zijn rol precies gaat zijn in seizoen 5’s Hotel is nog niet bekend. Er wordt gespeculeerd over een romantische connectie met het karakter van Lady GaGa maar daar is geen duidelijkheid over.

Een andere acteur die wordt toegevoegd aan de American Horror Story Cast is Cheyenne Jackson, die ook al eens met Ryan Murphy samenwerkte in Glee. Ook hij heeft nog geen idee wat voor rol hij gaat spelen maar ook hij is, net als Bomer, uitermate enthousiast.

En daarmee stopt de bekendmaking van acteurs voor seizoen 5 niet. Wes Bentley, die ook al een rolletje had in Freak Show, komt de cast vergezellen als ‘show regular’.

Paley Fest American Horror Story

Helaas ook minder leuk nieuws. Fans van Jessica Lange worden teleurgesteld want zij komt in seizoen vijf niet meer terug. Tijdens PaleyFest gaf ze aan dat ze het een geweldige tijd vond met Ryan Murphy en alle acteurs maar dat het film schema wel heel zwaar was. Dit zou een reden kunnen zijn waarom ze de handdoek in de ring gooit. Na seizoen 4 gaf Lange al aan dat ze ermee zou stoppen maar Ryan Murphy vertelde in een interview dat hij zou proberen haar terug te lokken voor seizoen 5. Helaas is dat dus niet gelukt. Kijkers zullen de briljante acteerprestaties van de actrice vast en zeker gaan missen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…