Wat vind jij van vrouwelijke Ghostbusters?

Er zijn de afgelopen jaren veel geruchten geweest over Ghostbusters 3, met name omdat Bill Murray moeilijk leek te doen.
In 2011 vertelde Ghostbuster-acteur Dan Aykroyd nog “Yes, we will be doing the movie, and hopefully with Mr. Murray” en voegt daaraan toe dat het originele viertal sowieso een kleine rol zal hebben in de film: “Mijn karakter, Ray, is nu aan één oog blind en kan de Cadillac niet meer besturen, ook heeft hij een zwakke knie en kan bepakking niet meer tillen. Egon is te dik om in een Ghostbusterpak te passen. We hebben vers bloed nodig en dat is de belofte, we dragen Ghostbusters over aan een nieuwe generatie.”

En dat verse bloed is inmiddels bekend geworden door een tweet van regisseur Paul Feig: actrices Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones en Kate McKinnon!

De film zal zich volledig afspelen in New York, maar over het verhaal bestaan nog geen officiële details. De website Hitfix heeft een aantal details teruggetrokken, al wordt hier wel beschrijven dat er geen verbintenis zal zijn met de originele Ghostbusters-films en het bij de oorsprong van het onstaan van dit team zal beginnen. Verder schrijft men over mogelijke andere castleden: Peter Dinklage (Game of Thrones) als super villain en – ja, daar is hij weer – ook Bill Murray krijgt mogelijk een rol als slechterik.

We houden het de komende anderhalf jaar in de gaten, want deze vrouwelijke Ghostbusters hebben een officiële datum van Sony gekregen:
ghostbusters-2016

Wat vind jij van de vrouwelijke Ghostbusters?

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer