- advertentie -

Nieuwe Blade comic met Blade’s dochter

blade-fallonMarvel komt in oktober terug met een nieuwe serie over de beroemde vampierenjager, Blade. Of eerder over zijn dochter, Fallon.
Het wordt geschreven door Tim Seeley (Death of Wolverine: The Logan Legacy) en met de tekeningen van Logan Faerber (Secret Wars: Battleworld)

Fallon Grey, een doodnormal 16-jarige tienermeisje uit Oregon. Populairste van de klas, leider van het debatteam en genomineerd als koningin voor het schoolbal. Het droomleven van vele tieners. Maar toch zit Fallon iets dwars. Ze vermoedt dat er meer met haar aan de hand is dan ze denkt. Dat er een kant is van haarzelf die zij niet eens kent.
Wanneer een bovennatuurlijke kracht haar woonplaatsje aanvalt, leert ze deze kant kennen. En dat monsters opeens echt zijn is niet de grootste schok die Fallon zal ervaren. Maar het feit dat Eric Brooks, de enige echte Blade, haar vader is.

Maar meer en meer monsters, vampieren en weerwolven schieten opeens uit de bossen van Oregon en één Daywalker is niet genoeg om ze allemaal te verslaan. Fallon en Blade moeten samen de strijd aangaan en samen ontdekken wat ze voor elkaar betekenen als vader en dochter.

Tim Seeley vertelt dat Fallon Grey een soort anti-Peter Parker is. In tegenstelling tot Parker, is Fallon zeer geliefd, populair en lijkt alles wel op een presenteerblaadje te krijgen. Maar de verwachtingen dat Fallon altijd zo perfect moet zijn zal later hun tol gaan eisen. En dan moet Fallon ook nog het nieuws verwerken dat ze de erfgename is van het monsterjager imperium.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Remco Schedel zegt

    Leuk.

    Ik heb me altijd afgevraagd hoe Buffy the Vampire Slayer er uit zou zien als Marvel haar zou hebben bedacht.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…