- advertentie -

Duistere Openbaringen presenteert korte Nederhorror

duistere-openbaringen-2015
Tien jaar geleden vond de eerste editie van Duistere Openbaringen plaats in het voormalige Filmhuis Helmond. Het film festival richtte zich op Nederlandse producties met een duistere inslag. Vrijdag 4 september keert het terug naar 5 jaar afwezigheid. Niet als volledig festival, maar onder de noemer ‘Duistere Openbaringen presenteert‘ introduceert Nederhorror-specialist Emiel Labree er drie recente Nederlandse horrorproducties te zien in De Cacaofabriek te Helmond.

Doorbijten‘ van Iman de Vries volgt een broer en zus die proberen te overleven in de nasleep van een mysterieus virus dat een groot deel van de mensheid heeft uitgeroeid.

In ‘Broker‘ van David-Jan Bronsgeest dalen we af in de wereld van illegale orgaanhandel. Een handelaar in organen wacht op een nieuwe vangst, maar komt oog in oog te staan met een slachtoffer.
https://vimeo.com/131814551

Als laatste ‘Beste Vrienden‘ van Ruwan Heggelman. Een zombie buddy comedy waarin twee beste vrienden na een nachtje feesten direct door gaan naar hun werk, waar de kater van één van hun zorgt voor een groot dilemma.

‘Duistere Openbaringen presenteert’ begint om 21:15 en de toegang is slechts €4. Meer informatie over dit evenement vind je op Facebook. Waarom zou je er niet heengaan?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Trailer voor storytelling horrorgame ‘Beyond The Veil’

Beyond The Veil is een game gebaseerd op storytelling. Beyond the Veil is a text-based narrative horror game, with…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…

5 Horrorfilms met een geniale soundtrack

De films met een soundtrack als je maar een seconde van hoort, je weet gelijk de film en de scène waar het bij hoort. Sommige deuntjes kunnen zo eng zijn dat je er misschien wel kippenvel van krijgt. Hier de Top 5: Films met een geniale…