Film & TV | Games | Boeken & Comics

Duistere Openbaringen presenteert korte Nederhorror

duistere-openbaringen-2015
Tien jaar geleden vond de eerste editie van Duistere Openbaringen plaats in het voormalige Filmhuis Helmond. Het film festival richtte zich op Nederlandse producties met een duistere inslag. Vrijdag 4 september keert het terug naar 5 jaar afwezigheid. Niet als volledig festival, maar onder de noemer ‘Duistere Openbaringen presenteert‘ introduceert Nederhorror-specialist Emiel Labree er drie recente Nederlandse horrorproducties te zien in De Cacaofabriek te Helmond.

Doorbijten‘ van Iman de Vries volgt een broer en zus die proberen te overleven in de nasleep van een mysterieus virus dat een groot deel van de mensheid heeft uitgeroeid.

In ‘Broker‘ van David-Jan Bronsgeest dalen we af in de wereld van illegale orgaanhandel. Een handelaar in organen wacht op een nieuwe vangst, maar komt oog in oog te staan met een slachtoffer.
https://vimeo.com/131814551

Als laatste ‘Beste Vrienden‘ van Ruwan Heggelman. Een zombie buddy comedy waarin twee beste vrienden na een nachtje feesten direct door gaan naar hun werk, waar de kater van één van hun zorgt voor een groot dilemma.

‘Duistere Openbaringen presenteert’ begint om 21:15 en de toegang is slechts €4. Meer informatie over dit evenement vind je op Facebook. Waarom zou je er niet heengaan?

Lees ook:

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden