- advertentie -

Eerste trailer ‘A Christmas Horror Story’

a-christmas-horror-story-posterHet mag dan wel herfst zijn, aan de Kerstmis denken wij nog lang niet. Wij duiken liever eerst nog in Halloween! Toch kunnen we het nieuws rond Kersthorrorfilms niet tegenhouden, zij willen ook aandacht. Bijzonder is wel dat ‘A Christmas Horror Story’ al op 2 oktober – voor Halloween dus – in Amerika verschijnt.

Kerstmis is een feest vol vreugde, vrede en naastenliefde.
Tenminste, als je niet toevallig in het dorpje Bailey Downs woont. Hier is de lol er al snel van af als een kwaadaardige geest drie tieners in de kelder van een school opsluit en het verhaal rond de Geboortkerk op gruwelijke wijze wil hervertellen.
Of wanneer een gezin thuiskomt met de perfecte kerstboom en ze merken dat hun zoontje niet meer zichzelf is.
En als een gezin wordt opgejaagd door de Noorse Krampus.
Ook de Kerstman zelf ondervindt problemen als zijn Elfjes zijn veranderd in zombies…
Deze Kerst zal blijken dat het niet altijd even gezellig is…

‘A Christmas Horror Story’ is een anthologiefilm en bevat dus een aantal korte films zoals hierboven omschreven. De trailer ziet er vermakelijk uit, maar belooft geen topkwaliteit. Of de film ook in Nederland/België zal verschenen is niet bekend.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Bloody Mary zegt

    Ziet er leuk uit!

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…