- advertentie -

Eerste trailer serie ‘Preacher’

preacher-poster
‘Preacher’ vertelt het verhaal van Jesse Custer (Dominic Cooper), een prediker in een klein stadje in Texas, die wordt bewoond door een mysterieuze entiteit. Dit heeft hem in staat gesteld om zeer onconventionele krachten te ontwikkelen. Jesse begint aan een reis om, letterlijk, God te vinden samen met zijn ex-vriendin Tulip (Ruth Negga) en een Ierse vampier genaamd Cassidy (Joseph Gilgun).

De tv-serie ‘Preacher’, ontwikkeld door AMC en Sony, wordt volgend jaar in de zomer uitgezonden op de Amerikaanse zender AMC. De eerste trailer tot nog geen bovennatuurlijke krachten of wezen, maar ziet er wel goed uit:

De serie is gebasseerd op de gelijknamige comicreeks van schrijver Garth Ennis en tekenaar Steve Dillon. Tussen 1995 en 2000 verschenen er 77 delen en ook nog een paar losse verhalen. Heb jij de comics ooit gelezen?

He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.