- advertentie -

Eerste trailer tv-serie iZombie

In maart begint er een nieuwe tv-serie over zombies op de Amerikaanse zender The CW: iZombie. Hierin speelt Rose McIver de zombie Olivia “Liv” Moore; vroeger was ze een succesvolle, gedisciplineerde werknemer in de medische wereld, tot ze bij een feestje het zombievirus opliep. Nu werkt ze als lijkschouwer en heeft daarmee toegang tot een goede maaltijd. Eén bijkomstigheid van het eten van hersenen is het opvangen van herinneringen van de voormalige eigenaars. Dit blijkt bijzonder handig bij het oplossen van (moord)zaken.
iZombie tv-serie
De tv-serie iZombie komt uit de koker van Veronica Mars bedenkers Rob Thomas en Diane Ruggiero, het verhaal hebben ze losjes gebaseerd op de gelijknamige comic van DC Comics waar tussen 2010 en 2012 28 delen van uit kwamen. Dat verhaal speelt zich af rond Gwendolyn “Gwen” Dylan, zombie en grafdelver in New York. In de comic komen ook personages voor als de weerterriër Scott “Spot” en het spook Eleanor “Ellie” Stuart. Of we ook spoken en weerbeesten zullen tegenkomen in de serie is afwachten tot de serie op 17 maart in Amerika begint.

https://www.youtube.com/watch?v=bWCyqJv6q7g

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Sjors zegt

    Ziet er wel leuk uit. De stripboeken wil ik al een tijdje lezen.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.