- advertentie -

Kijk de eerste trailer van Victor Frankenstein

Victor Frankenstein
James McAvoy en Daniel Radcliffe spelen de hoofdrollen in een dynamische en spannende twist op het legendarische verhaal van Mary Shelly. Al in de zomer van 2011 trok filmstudio FOX scenarist Max Landis aan om een script over het monster van Frankenstein te schrijven. Het resultaat, geregisseerd door Paul McGuigan, zal in maart 2016 de bioscopen bereiken
victor-frankenstein-poster
De radicale wetenschapper Victor Frankenstein (James McAvoy) en zijn even zo briljante protégé Igor Strausman (Daniel Radcliffe) delen een nobele visie op het helpen van de mensheid door middel van onderzoek naar onsterfelijkheid. Maar de experimenten van Victor gaan te ver, en zijn obsessie heeft gruwelijke gevolgen. Igor is de enige die Victor, inmiddels op het randje van krankzinnigheid, nog kan beschermen voor zichzelf en voor zijn monsterlijke creatie.

Naast James McAvoy en Daniel Radcliffe maken ook Jessica Brown Findlay , Andrew Scott en Freddie Fox deel uit van de cast. ‘Victor Frankenstein’ is vanaf 17 maart 2016 in de Nederlandse bioscoop te zien.
Victor Frankenstein

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Sjors zegt

    Ziet er wel tof uit, maar misschien ook een beetje té action packed om naar mijn smaak echt een goede film te zijn.

    1. Frank Mulder zegt

      Ben ik het wel een beetje mee eens. Hopen dat het niet dezelfde kant op gaat als I, Frankenstein.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.