Ghostbusters 3: Eerste foto + 4 posters

Ghostbusters 3
14 juli 2016, dan staat Ghostbusters 3 in 3D op de planning van Universal Pictures voor Nederland/België. Nu ruim een half jaar van te voren krijgen we de eerste foto en karakterposters van deze vrouwelijke Ghostbuster-film. Over het verhaal dat Paul Feig schreef samen met Katie Dippold is verder nog niet veel bekend.

De vier karakterposters zijn via vier verschillende Amerikaanse media verspreid. People bracht Abby Yates, gespeeld door Melissa McCarthy, een paranormaal onderzoekers, bovennatuurlijk wetenschapper en geestenvanger.
GGhostbusters 3 - Abby Yates

De poster van Jillian Holtzmann, gespeeld door Kate McKinnon, kwam uit vua TIME. Ze is een nucleair engineer, munitiespecialist en proton wrangler.
ghostbusters 3 - Jillian Holtzmann

Kristen Wigg speelt Erin Gilbert, haar poster werd vrijgegeven op website van Entertainment Weekly. Ze is een deeltjesfysicus, academische oproerkraaien en spectral warrior.
Ghostbusters 3 - Erin Gilbert

De poster van Patty Tolan, gespeeld door Lesie Jones, was te zien via InStyle. Zijn is een ghost tracker, gemeentelijk historicus em metafysisch commando.
Ghostbusters 3 - Patty Tolan

Naast deze vier Ghostbusters spelen ook Chris Hemsworth, Andy Garcia, Matt Walsh, Cecily Strong en Michael Kenneth en rol in Ghostbusters 3D. Daarnaast zullen een aantal sterren uit de originele Ghostbusters-films ook meespelen in dit vervolg; Ernie Hudson, Bill Murray, Dan Aykroyd, Janine Melnitz en Sigourney Weaver.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer