- advertentie -

Guns, Gore & Cannoli: Zombies tijdens de drooglegging

“Leave the gun, take the cannoli… actually, on second thought, take the gun and eat the cannoli, you’re gonna need it.”
De Vlaamse game-studios Crazy Monkey Studios en ClaeysBrothers hebben gedurende het voorbije jaar de handen in elkaar geslagen om te werken aan Guns, Gore & Cannoli. Een komisch actievol platform shoot’em up game voor PC, Mac en next-gen consoles.
Guns Gore Cannoli
Met klassieke dialogen, een arsenaal aan explosieve wapens en uitdagende levels, zal het spel een glimlach op je gezicht toveren terwijl je een weg schiet door hordes zombies, rivaliserende gangsters, soldaten en andere kleurrijke personages.

Het spel is geïnspireerd op de klassieke jaren 80 side-scrolling shooters. Dit resulteert in een over-the-top, komische en snelle actiegame met prachtige handgetekende graphics met als setting de bewogen jaren twintig. Het is een all-you-can-shoot fest waar jij de rol speelt van een gangster genaamd Vinnie Cannoli, in een stad die in de handen is van gangsters en geteisterd wordt door zombies. Het hele verhaal speelt zich af in een fictieve stad genaamd Thugtown in het jaar 1927 tijdens het hoogtepunt van de Drooglegging. Het is aan de speler om uit te zoeken wat er exact aan de hand is en om het mysterie te ontrafelen.

Gelukkig sta je er niet alleen voor in Guns, Gore & Cannoli en kun je er voor kiezen om samen in co-op modus ten strijde te trekken. Je kan met maximaal 4 personen de zombies samen aanpakken.
Guns, Gore & Cannoli is in de eerste paar dagen al zo’n 20.000 keer verkocht via Steam voor PC & Mac. Deze zomer zal de Belgische game ook verschijnen op PS4, Xbox One & Wii U.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Sjors zegt

    Ziet er lekker old school uit 🙂

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…