- advertentie -

Interactief Halloweenfeest ‘Night of the Living Dolls’ Hilversum

Hw2015_NightOfTheLivingDolls_FlyerA5_HiResJe begeeft je op de werkplaats van de eenzame poppenmaker, als je het lief vraagt laat hij je zijn hand-gemaakte creaties met trots zien.
Maar kijk uit dat hij niet weer opeens een van z’n typische inzinkingen krijgt, want dan staat je wat te wachten…
En wat is er precies aan de hand met die vreemde poppen?

Night of the Living Dolls – zaterdag 24 oktober

Op zaterdag 24 oktober vindt ‘Interactief Halloween-feest – Night of the Living Dolls’ plaats in Gooiland, Hilversum. Het is niet zomaar een Halloween-feest: Je kunt er dansen, drinken, maar er is ook een speciaal interactief thema aan verbonden, namelijk ‘Night of the Living Dolls’. Waarbij acteurs, experience’s en decoratie worden ingezet om deze beleving compleet te maken.
Hw2015_NightOfTheLivingDolls_FlyerA5_HiRes2
Verder is er een Costume Contest met prijzen, zijn er grimeurs aanwezig en meer.
Het ‘Night of the Living Dolls’ Halloweenfeest vindt zaterdag 24 oktober vanaf 22:00 plaats in Gooiland, Hilversum. Kaarten zijn voor €10 te koop via MaMa Events.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…