Film & TV | Games | Boeken & Comics

Halloween Week op tv-zender Syfy

Zeven dagen lang trakteert tv-zender Syfy jou op de beste periode van het jaar: Halloween. En dat doen ze met een selectie van de beste en meest angstaanjagende films en series. Iedere doordeweekse dag vanaf 26 oktober kun je vanaf 23:00 uur lekker huiveren van twee spannende afleveringen van Syfy’s beste programmering. Op de dag van Halloween kun je genieten van een marathonvertoning van het complete tweede seizoen van Being Human.

Zombies in Dark Matter
Zombies in Dark Matter

26 oktober
Op 26 oktober kun je huiveren van een zombie-aflevering van Dark Matter gevolgd door de bloedstollend spannende aflevering over een tiener slasher in Primeval New World

27 oktober
Op 27 oktober is het de beurt aan Doctor Who en de cast van Defiance met ijzingwekkende spannende afleveringen

28 oktober
Op 28 oktober zijn het seriemoordenaars die jouw avond met angst vervullen, met een aflevering van Mutant X S3 en Stargate SG-1 S5.

29 oktober
Op 29 oktober kun je maar beter niet gaan slapen na het zien van een aflevering van Sanctuary S2 en Being Human S2 over nachtmerries.

30 oktober
Op 30 oktober loopt de spanning verder op met een aflevering van Relic Hunter S2 over een seriemoordenaar en een bezeten huis in Haven S3.

Being Human seizoen 2
Being Human seizoen 2

31 oktober & 1 november
Het laatste weekend van de maand oktober is de finale van Syfy’s Halloween Week. Op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november zendt Syfy een marathonvertoning van het complete tweede seizoen van Being Human uit.

Halloween Week kan het daglicht niet verdragen en is alleen geschikt voor de dapperste kijkers van Syfy. Zit jij klaar voor Syfy’s Dark Side?

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden