- advertentie -

Halloween Week op tv-zender Syfy

Zeven dagen lang trakteert tv-zender Syfy jou op de beste periode van het jaar: Halloween. En dat doen ze met een selectie van de beste en meest angstaanjagende films en series. Iedere doordeweekse dag vanaf 26 oktober kun je vanaf 23:00 uur lekker huiveren van twee spannende afleveringen van Syfy’s beste programmering. Op de dag van Halloween kun je genieten van een marathonvertoning van het complete tweede seizoen van Being Human.

Zombies in Dark Matter
Zombies in Dark Matter

26 oktober
Op 26 oktober kun je huiveren van een zombie-aflevering van Dark Matter gevolgd door de bloedstollend spannende aflevering over een tiener slasher in Primeval New World

27 oktober
Op 27 oktober is het de beurt aan Doctor Who en de cast van Defiance met ijzingwekkende spannende afleveringen

28 oktober
Op 28 oktober zijn het seriemoordenaars die jouw avond met angst vervullen, met een aflevering van Mutant X S3 en Stargate SG-1 S5.

29 oktober
Op 29 oktober kun je maar beter niet gaan slapen na het zien van een aflevering van Sanctuary S2 en Being Human S2 over nachtmerries.

30 oktober
Op 30 oktober loopt de spanning verder op met een aflevering van Relic Hunter S2 over een seriemoordenaar en een bezeten huis in Haven S3.

Being Human seizoen 2
Being Human seizoen 2

31 oktober & 1 november
Het laatste weekend van de maand oktober is de finale van Syfy’s Halloween Week. Op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november zendt Syfy een marathonvertoning van het complete tweede seizoen van Being Human uit.

Halloween Week kan het daglicht niet verdragen en is alleen geschikt voor de dapperste kijkers van Syfy. Zit jij klaar voor Syfy’s Dark Side?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. sandroid zegt

    nou, ik kan hier eerlijk gezegd niet echt warm van worden. Ben al vanaf 1 oktober zelf bezig ook met een horrorfest, elke avond een horrorfilm kijken. 🙂 Die sluit ik dan met mijn zoon af op 31 oktober met een horrornight. We kunnen helaas niet gaan naar de night in Pathe, hij is net nog geen 16 en pathe is strikt, zeggen ze.

  2. Very Bloody Mary zegt

    Met een paar goede horrorfilms en een bak popcorn zit je thuis ook prima 🙂 Welke films gaan jullie kijken?

Recente berichten

Trailer voor storytelling horrorgame ‘Beyond The Veil’

Beyond The Veil is een game gebaseerd op storytelling. Beyond the Veil is a text-based narrative horror game, with…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…

5 Horrorfilms met een geniale soundtrack

De films met een soundtrack als je maar een seconde van hoort, je weet gelijk de film en de scène waar het bij hoort. Sommige deuntjes kunnen zo eng zijn dat je er misschien wel kippenvel van krijgt. Hier de Top 5: Films met een geniale…