- advertentie -

Vrijdag de 13e: Jason Voorhees in Mortal Kombat X

Mortal Kombat X Jason Voorhees

Ter gelegenheid van vrijdag de 13e maakt Warner Bros Games vandaag de details voor de Mortal Kombat X Kombat Pack, de ultieme pas voor fans met Mortal Kombat™ X downloadable content (DLC), waarvan sommige elementen al met launch beschikbaar zijn. Het Kombat Pack biedt toegang tot vier speelbare karakters die nog in ontwikkeling zijn, waaronder het horroricoon uit de Friday the 13th films, Jason Voorhees, en twee Klassic Mortal Kombat Kombatants en een ander special guest character. Wie deze laatste drie zijn is nog niet bekend.

Vanaf 14 april 2015, wanneer Mortal Kombat X wereldwijd uitkomt, ontvangen fans die de Kombat Pack-uitbreiding kopen een Samurai Pack, met daarin drie nieuwe character skins: Ronin Kenshi, Samurai Shinnok en Jingu Kitana, alsmede een bijbehorende skin pack bij ieder speelbaar character. Ook krijgt iedereen die het Kombat Pack in het bezit heeft, vroege toegang tot de toekomstige DLC-content .

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.