- advertentie -

Jurassic World 2 komt juni 2018 in de bioscoop

jurassic-world-2-2018Het vervolg op ‘Jurassic World’ verschijnt in juni 2018 in de bioscoop, de 22e in Amerika en in Nederland vast ook in die week. Uitvoerend producent Steven Spielberg keert terug voor het vervolg net als hoofdrolspelers Chris Pratt en Bryce Dallas Howard. Het scenario zal worden geschreven door Colin Trevorrow (de regisseur van ‘Jurassic World’) en Derek Connolly.

Dat de filmstudio nu al een datum aankondigt heeft alles te maken met het claimen van het juiste zomerweekend, andere filmstudio’s zullen dan minder snel een andere grote film in dit weekend in première laten gaan, mensen gaan niet snel naar twee blockbusters in een weekend.

Afgelopen dinsdag is ‘Jurassic World’ ‘The Avengers’ voorbijgestreefd op de ranglijst van meest succesvolle films ooit. ‘Jurassic World’ staat met een opbrengst van $1.522 miljard nu op de derde plaats met ‘Titanic’ en ‘Avatar’ als enige twee films boven zich.
Jurassic World Raptors
‘Jurassic World’ draait nog steeds in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D, lees onze recensie hier.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Claudia zegt

    Deze films vond ik vroeger altijd zo spannend! Ben dus benieuwd naar dit deel!

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…