Jurassic World: D-Rex zet zijn tanden in Super Bowl-spot

Couponactie INT boeken - aug

jurassic world - raptorEén van de blockbusters waar ik naar uit kijk dit jaar is natuurlijk Jurassic World. Kunnen regisseur Colin Trevorrow en producent Steven Spielberg de magie van de eerste Jurassic Park-trilogie opnieuw tot leven brengen? Dat het met de dino’s lukt geloven we wel. Afgelopen nacht vond in Amerika de Super Bowl plaats, de finale van het American Football-seizoen en hét moment dat de grootste tv-spots worden uitgezonden, waaronder nieuwe beelden van het hernieuwe attractiepark ‘Isla Nublar’.
d-rex - jurassic world
In het nieuwste Jurassic Park-deel is het pretpark op het eiland ‘Isla Nublar’ (Jurassic Park 1) heropend én een groot succes. Om aan de onverzadigbare wens van de bezoekers te voldoen werkt men aan een nieuwe attractie: de genetisch gemodificeerde hybride dinosaurus Indominus Rex (D-Rex).

Jurassic World met acteurs Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Nick Robinson, Irrfan Khan, Vincent D’Onofrio, Jake Johnson, Omar Sy, BD Wong en Judy Greer draait vanaf 11 juni in de bioscoop.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer