- advertentie -

Kans op film Hellboy 3 zeer klein?

Ron Perlman maakt maar al te graag publiekelijk bekend dat hij dolgraag voor een derde keer wilt veranderen in de rode duivel, Hellboy. Maar de regisseur van de vorige twee films, Guillermo del Toro, heeft zijn twijfels voor een derde film.
hellboy
Ondanks dat Del Toro ook dolgraag een trilogie wilt maken van Hellboy, zegt hij dat de kans zeer klein is dat een Hellboy 3 ooit zal komen. Dit vooral wegens het hoge budget dat nodig zal zijn om de film te maken. Zo’n 120 miljoen dollar. En Del Toro ziet niet zo gauw dat de filmindustrie zoveel geld wilt ophoesten. Hellboy is daarvoor helaas niet populair genoeg bij het grote publiek.

Maar desondanks schijnt er toch een klein zonnetje achter deze donkere wolken voor de Hellboy fans. Legendary heeft verteld dat ze willen overwegen om mee te helpen aan een Hellboy 3 als Del Toro’s volgende film, het vervolg van Pacific Rim, een succes wordt.

Dus Hellboy-fans, als je wilt dat er een Hellboy 3 komt, dan moet van Pacific Rim 2 een kaskraker worden gemaakt.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…