- advertentie -

Korte Australische horrorfilm Waterborn

Warm, warm? In Australië is het pas warm. Wat een horror ook
waterborne
Als een ranger uit een klein dorpje een overweldigende groei van ongeïdentificeerde algen vindt in de lokale watervoorziening, beseft hij dat hier in mis is. Maar pas als de zon ondergaat ontdekt hij de ware omvang van het gevaar… Alle geïnfecteerden – niet alleen mensen, ook dieren – zijn veranderd in zombies. De Australische wilde dieren zijn nog nooit zo angstaanjagend geweest.

De zombiekangaroo of zombieroo is mogelijk gemaakt dankzij een crowdfundingcampagne, maarliefst $17.000 is opgebracht om het beest aan de film toe te voegen. De korte horrorfilm Waterborn van regisseur Ryan Coonan is een prequel op de feature film die nu in productie is.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Remco Schedel zegt

    Heel goed gedaan!

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…