- advertentie -

Korte Film: Pity

pity-shortWe plaatsen wekelijks een korte film en over het algemeen gaat deze over monsters zoals zombies of vampiers. Deze keer is het monster mogelijk nog gruwelijker: Een scheiding!

De korte film is gemaakt door Head Trauma Productions van regisseur John Pata. De ijzersterk gespeelde hoofdrolspeler is Jake Martin.

Een scheiding kan een vreselijk ding zijn. Het kan je breken; fysiek, mentaal en emotioneel. De persoon die was begint langzaam weg te glippen. Hoeveel pijn kan je verduren voordat je jezelf dreigt te verliezen? Zou je je realiseren hoe ver je bent? De korte film Pity is een portret van een man aan de afgrond, moeite om een antwoord te vinden, nadat de verkeerde dingen gebeurd op het verkeerde moment. Dit is een verhaal van verlies.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…